5 napos imakihívás

5 titok, amely hihetetlen eredményeket hoz az imaéletedben még akkor is, ha úgy érzed, hogy kicsi a hited és nem vagy a szavak embere!

 

Adj nekem 5 napot és megmutatom neked azokat a kulcsokat, amelyekkel brutális erővel fogsz tudni imádkozni még akkor is, ha nem vagy a szavak embere. Egy olyan stratégiát adok a kezedbe, amellyel felszabadultan fogod tudni elmondani az imáidat, magabiztos imaharcos leszel még most, az utolsó időkben is!

Volt már veled olyan, hogy úgy érezted nem működik az imád? Amikor valami túl nagy falat neked és muszáj másoktól imát kérned? Hiába imádkoztál, nem történt semmi?

Ismered az érzést, amikor azt látod, hogy mások milyen ékesszólóan imádkoznak, de neked valahogy nem megy?

Gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne erővel és hittel imádkozni, bátrabban, magabiztosabban? Jó lenne az imáid hatására csodákat megtapasztalni?

Te is vágysz arra, hogy közelebb kerülj Istenhez, több időt tölthess Vele? Vagy szeretnél fejlődni és tanulni?

Megtörtént már veled is, hogy úgy gondoltad nem tudsz hinni? Amikor szembesülsz a tudattal, hogy kevés a hited?

Feltetted már te is valaha a kérdést, miért van az, hogy a te imád nem úgy hat, míg más imája hegyeket mozgat meg, sokszor azonnali változást hoz?

Ha a kérdések közül akár egyre is igennel válaszoltál, akkor itt helyed, mert:

 

Ez az imakihívást érted jött létre!

 

Ezeket és hasonló kérdéseket fogunk megválaszolni a kihívás alatt. Az ima az egyik kulcsfontosságú fegyverünk főleg az utolsó időkben. 

 

Miről is szól az Imakihívás?

Ezékiel 37-ben, a völgy tele volt kiszáradt csontokkal. Az Úr pedig azt mondta, hogy „Prófétálj a csontokhoz!” A kiszáradt csontok pedig életre keltek.

A megfelelően elmondott imával a halott dolgokat is életre keltheted! Kérdés az, hogyan kell ilyen imát elmondani? Hogyan tudsz úgy imádkozni, hogy a lehetetlen dolgokból lehetséges legyen? Milyen kulcsokat kell alkalmazni, hogy megváltozzanak a dolgok és csodák történjenek?

Mindig is csodálattal néztem azokat, akik erővel imádkoztak. Azt a magabiztosságot, ahogy kiálltak imádkozni és az emberek meggyógyultak. Elkezdtem figyelni a prédikátorokat, tanulmányozni az Igét. Vajon mi az, amit ők máshogy csinálnak? Mi az, ami miatt az imáik hatnak?

Ahogy elkezdtem imádkozni magamért és másokért, a másokért való imáknál láttam a változást, de valamiért a magamért mondott ima még mindig nem volt olyan eredményes.

Egyszer elvágtam az ujjamat, erősen vérzett. Mivel vérzékeny vagyok, megijedtem. Amikor nem akart elállni a vérzés, összeszedtem magamat és elmondtam egy imát. A vérzés azonnal elállt. Ezen elgondolkoztam. Vajon, mitől volt más ez az ima, mint a többi elmondott ima? Mi az, ami miatt azonnal hatott, a többi pedig miért nem?

Van néhány kulcs, amit az eredményes imához tudni és alkalmazni kell. 

Milyen titkokról lesz szó?

Akik már megcsinálták a kihívást:

"Nagyon jó, erőt és bátorságot merítek belőle, úgy érzem mintha már most is szólna hozzám az Úr eddig csak vagy nem figyeltem vagy el vette a világ zaja."
Pácser Tibor
"Felszabadítónak, szeretettel segítőnek tartom. Úgy érzem, előrébb visz az Istennel való kommunikációban."
Kotsis András
"Nagyon jól követhető, motiváló. Már most érzem jótékony hatását. Napközben azon kapom magam, hogy sokkal többet gondolok a Jóistenre és érzem állandó jelenlétét. Sokkal tudatosabban élem meg a kapcsolatot Istennel."
Tizedes Andrea
"Kedves Ronyka! Nagyon szívhez szólók a tanításaid és a gondolataim csak röpködnek ide-oda. Úgy érzem, hogy eddig még kevés alkalommal olvastam el a leckéket. A három napi tanítás jól kapcsolódik egymáshoz. Látom a folyamatot. Részemről érni kell ahhoz, hogy összeálljon a fejemben. Többet vagyok Istennel. Nagyon köszönöm, hogy itt lehetek. Mindig jó veled együtt lenni, mert nem a távolság, hanem a gondolatok találkozása ad új látásokat."
Molnár Sándor

Az Imakihívás neked szól, ha:

Szeretnél eredményesebben imádkozni.

Változásokat szeretnél látni.

Szeretnél közelebb kerülni Istenhez.

Az Imakihívás nem neked szól, ha:

Úgy érzed, hogy te már mindent tudsz.

Nem akarsz változást.

Úgy érzed, hogy az Istennel való kapcsolatod tökéletes.