De várj

Várj!
Van még egy izgalmas dolog a számodra!

Mi lenne, ha most megismerhetnéd az imádkozás kihagyhatatlan esszenciáját, az egyik legfontosabb kulcsot, amely megváltoztat mindent?

Mit tennél, ha egyetlen imával a káoszból életet varázsolhatnál? Most csak egy pillanatra gondolj bele! Milyen érzés lenne, ha az imádban kimondott szavaidnak olyan hatalma lenne, mint Isten szavának, ami gyökeres változást hozna? Mi lenne, ha az életed káoszát megváltoztathatnád a szavaid által?

Mi mindannyian tudjuk, hogy az imának ereje van. De milyen szavakat használjunk az imában és hogyan, hogy ereje legyen? Mik azok az erővel teli szavak és kifejezések, amelyek azonnali változást eredményeznek?

I. Mózes 1:1-2

„Kezdetben teremtette Isten a mennyet és a földet.

A föld még kietlen és puszta volt, a mélység fölött sötétség volt, de Isten Lelke lebegett a vizek fölött.”

Ezékiel 37:3-4

“Megkérdezte tőlem: Emberfia! Életre kelnek-e még ezek a csontok? Én így feleltem: Ó, Uram, Uram, te tudod!

Akkor ezt mondta nekem: Prófétálj e csontokról!”

I. Mózesben világosan látszódik, hogy a Föld kietlen és puszta volt. Egy rendezetlen összevisszaság, mondhatjuk káosz volt az egész, sőt még sötét is volt. Isten pedig szólt és világosság lett. Isten a szavaival teremtett.

Ezékiel 37-ben, a völgy tele volt kiszáradt csontokkal. Az Úr pedig azt mondta, hogy „Prófétálj a csontokhoz!” A kiszáradt csontok pedig életre keltek. Isten ezt a hatalmat neked is megadta. De vajon milyen szavakat és hogyan kell használni ahhoz, hogy az imád hasson?

Ebből a tanulmányból ezt most megtudhatod!

Készülj fel arra, hogy hatással legyél a világra! Ha ennek a tanulmánynak a tartalmát megérted és a gyakorlatban is alkalmazod, csodálatos dolgokat fogsz megtapasztalni.

A tanulmányt most megkaphatod 3.000 Ft helyett mindösszesen most 1.000 Ft-ért. 

Szeretnéd te is megtapasztalni azt az erőt, amivel Jézus és a tanítványok is imádkoztak? Tudd meg te is, hogy miért fontos, hogy az imádban milyen szavakat és hogyan használsz?!

Miért vagyok ennyire lelkes a tanulmánnyal kapcsolatban? Mert pontosan tudom, milyen az, amikor hiába imádkozol, semmi nem változik és milyen az, amikor egy ima hatására pár napon belül látod a változást.

Kb. egy éve nem volt egy barátom sem, nagyon magányos voltam. Tudtam, hogy Isten arra hívott el, hogy írjak, de nem volt időm a munka mellett. Az egészségem is romokban volt, hetente jártam a Hematológiára. Szüleim is folyton veszekedtek. Majd, amikor megértettem ezt a kulcsot, elkezdtem e szerint imádkozni. Tudod, hogy mit tapasztaltam rövid időn belül? Az állapotom stagnált, a szüleim kibékültek és kb. 1-2 héten belül találkoztam egy nagyon kedves hölggyel, akivel barátok lettünk. Mindezt azért, mert alkalmaztam ezt a kulcsot és a megfelelő szavakkal imádkoztam.

Milyen szavakkal és milyen elv alapján imádkoztam! Ezt most szeretném megmutatni neked is!