IHHW 20210607

Ezt mind láttam

Kedvesem, néztelek, ahogy megköszöntél engem az Atyának és megköszönted azt, amit érted tettem, de tudtad, hogy én megköszöntelek téged? Te nekem az Ő szerelmi ajándéka vagy. Megtartod a szavamat és az utamon jársz, még akkor is, amikor gyenge a fény és bizonytalanság vesz körül. Amint a dicséret útján mész, veled örvendezek. Látom, hogy vágyakozol arra, hogy az én Igém cselekvője legyél és ne csak a hallgatója. Nézem a hűségedet, még a kicsin is, ahogy a szívedet belém helyezve a feladataidat teszed.

Semmi, amit tettél nem marad észrevétlen a számomra. A szíved felém történt minden mozdulata értékes az én szememben. Néztelek, ahogy engedelmeskedtél nekem a nehézségekben. Ünnepeltem, ahogy túljutottál a kísértéseken, amelyek megpróbáltak ellökni. Örvendeztem veled, ahogy felfedezted a hited erejét. Mindent átadtál újra és újra. Hozzám jöttél és az enyém vagy – csodálatosan, gyönyörű és rendkívüli vagy a számomra.

(Ez az üzenet Brian Simmons és Gretchen Rodriguez „I Hear His Whisper 365” üzeneteiből van. Az üzenet fordítása és használata engedély alapján történt.)