Isten terve

Várj még!

A nagy, rejtélyes, 1 millió dolláros kérdés, amit lehet,
hogy te is megkérdeztél már:

“Mi Isten terve az életedre?”

Gondolkoztál már valaha azon, vajon mi lehet Isten terve az életedre? Mi az a szolgálat, amit neked szánt? Hogyan ismerd fel Isten rád vonatkozó akaratát?  Te is szeretnéd megvalósítani Isten tervét, de nem tudod merre indulj el? Az is lehet, hogy fogalmad sincs, hogy van-e egyáltalán Istennek terve veled? Vagy lehet, hogy egyszerűen úgy érzed, hogy megrekedtél? Nem tudod, hogy mi a baj, csak azt érzed, hogy ez így nem jó. Esetleg már tudod, hogy mi a te utad, csak nem mertél még elindulni?

Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor érdemes tovább olvasnod, mert van egy izgalmas hírem a számodra!

Nagyon sok keresztény keresi az útját, Isten akaratát az életére vonatkozóan. Sokszor ez az útkeresés egy megrekedtséget okoz. Ez a frusztráló érzés valójában azért van, mert nem a megfelelő irányba mész. Vagy teljesen rossz az irány, vagy csak picit módosítani kell. Ilyenkor Isten ad egy érzést, hogy a megfelelő irányba tereljen. Valójában ez egy hihetetlenül jó dolog, mert Isten valami sokkal jobban tartogat a számodra és nem akarja, hogy megelégedj valami kevesebbel. Szeretnéd megismerni ezt a csodálatos utat?

Az is lehet, hogy már látod az ajándékaidat, azt is látod, hogy merre kéne elindulni, de még nem mertél rálépni az útra. Itt az idő, hogy ezen változtass!

Sok kereszténnyel beszélgettem a témában. Nem tudják, hogy merre menjenek. Amikor megkérdeztem őket, hogy milyen ajándékaik vannak, általában nem tudták megmondani. Nem ismerték még fel az ajándékaikat, vagy azt hiszik, hogy nem kaptak semmilyen ajándékot. Aki pedig felismerte az ajándékait, fél elindulni. 

Szerettem volna segíteni a hívőknek, hogy ezen a megrekedtségen túljussanak, hogy legyen némi önbizalmuk, feltettem Istennek a nagy kérdést: Mi az a folyamat, van-e bármilyen alapelv, ami alapján el lehetne igazodni? Azt tudtam, hogy nálam hogyan zajlott ez le, de nem tudtam, hogy másoknál ez hogyan működik.

Többször hallottam tanításokat, amelyek szerint ki kell próbálnod magadat különböző területeken és akkor érezni fogod, hogy mi az, ami passzol hozzád.

Döbbenet, amit Isten megmutatott ezzel kapcsolatban!

a

Ez pont a helytelen irány!
Mert nem így működik!

a

De akkor, hogyan tudhatod meg mi Isten akarata az életedre? Hogyan fedezheted fel, hogy milyen ajándékaid vannak? Hogyan tudod azokat használni, fejleszteni? Mégis, hogyan indulj el?

Kidolgoztam a számodra egy nagyon különleges kihívást!

a

Ebből a kihívásból megtudhatod:

Milyen ajándékok vannak?
Neked milyen ajándékaid vannak?
Hogyan tudod fejleszteni és használni az ajándékaidat?
Hogyan tudhatod meg, hogy mi Isten terve veled?

a

Mit kapsz, ha részt veszel a kihívásban?

Tisztábban fogod látni, milyen ajándékaid vannak.
Mélyebb kapcsolatod lesz Istennel.
Egy irányt fogsz kapni, hogy merre tovább. 

a

Ne jelentkezz, ha:

Úgy érzed, hogy már mindent tudsz az elhívásodról.
Azt gondolod, hogy megfelelően mély a kapcsolatod Istennel.
Ha tisztán látod, hogy merre tovább.

A tréning teljes értéke 10.000 Ft, de most részt vehetsz egy nagyon kedvező áron, mindösszesen 1.000 Ft-ért. Kár lenne kihagyni!

Maradtak még benned kérdések?

Hogyan kapom meg a kihívás anyagait?: A kihívás anyagait remenykucko.hu oldal online tréning rendszerében tudod majd elérni. A regisztrációs adatokat emailben fogod megkapni. 

Mi van, ha nincs most időm végigcsinálni a kihívást?: A kihívást bármikor meg tudod csinálni, nincs időhöz kötve. 

Elfelejtettem a jelszavamat. Mit tegyek?: A rendszerben bármikor kérhetsz új jelszót.

Hogyan tudok fizetni?: A kihívást előre utalással, bankkártyával, Paypallal és Magyarország területén sárga csekkel tudod kifizetni.