Reménykulcs tréning

Milyen lenne az életed, ha Isten ugyan azt a hatalmat adná neked,
amit Jézusnak adott?
Van egy izgalmas hírem a számodra! Ez már a tiéd!

Hadd kérdezzek valamit! Milyen lenne az életed, ha Isten ugyan azt a hatalmad neked adná, amit Jézusnak adott? Ha megteremthetnéd a jövődet? Ha betegeket gyógyíthatnál és megsokasíthatnád az ételt és a pénzt? Ha egyet szólnál és megváltoznának a körülmények? Ha az emberi kapcsolataid helyreállnának? Használnád, ezt a hatalmat, hogy megváltozzon az életed vagy eldobnád? Élnél az erővel, hogy segíts másokon? Megáldanád őket?

János 14:12-13

 “Bizony, bizony, mondom néktek: aki hisz énbennem, azokat a cselekedeteket, amelyeket én teszek, szintén megteszi, sőt ezeknél nagyobbakat is tesz. Mert én az Atyához megyek,

és amit csak kértek majd az én nevemben, megteszem, hogy dicsőíttessék az Atya a Fiúban;”

A Reménykulcs tréningben nemcsak a legfőbb kulcsot mutatom be, de a tőlem megszokott gyakorlatiassággal megtanítom, hogyan alkalmazd a bibliai alapelveket, Isten Királyságának a működési törvényeit! Egy gondolkodásmódot adok át, amely megváltoztatja az életedet! Egy döntésre vagy az áttöréstől. A kérdés az, hogy adsz-e esélyt neki?

Nagyon sok nehézségen mentem át. Tisztán láttam, hogy mire hívott el Isten és nagy lelkesen bele is kezdtem. De belebuktam, mert pont a legfontosabb kulcs hiányzott. Amikor megismertem ezt a hiányzó kulcsot, döbbenet, hogy mennyire megváltozott az életem.

Azok, akik ismertek az ez előtti állapotomban, megjegyezték, hogy ez a változás, ez csoda. Erre ember egyedül nem képes. A döntésem előtt az életem minden területe egy csődtömeg volt. Nem voltam képes szeretni magamat és nagyon negatív voltam. Nem volt egy barátom sem. Magányosan éltem az egész életemet, nem tudtam, hogy milyen az, ha szeretnek. Mivel nem szeretett senki, így én sem voltam képes igazán szeretni, mindenkit elmartam magamtól. Megpróbáltam ugyan változni, de egy idő után a változás is kudarcba fulladt. Küzdöttem, hogy megvalósítsam Isten tervét, de kudarcba fulladt. Mert pont a lényeg, a hiányzó kulcs maradt ki belőle!

Majd Isten megmutatta, hogy szeret és elkezdtem elfogadni a szeretetét. Amikor végleg döntöttem, hogy nem leszek többé langyos keresztény, hanem tényleg Istenben fogok élni, leírtam az imakéréseimet és elindítottam magamnak egy általam kitalált programot. Döbbenet, hogy mi történt.

Pár nap múlva találkoztam egy hölggyel és barátok lettünk. Egy pillanat alatt, egyik napról a másikra. Megtapasztalni Isten valódi jelenlétét, szeretetét. Elkezdtem meglátni az áldásokat az életemben és egyre több áldást tapasztaltam meg. Láttam, ahogy Isten formál és az, amit évek küzdelme alatt nem bírtam megváltoztatni a jellememben, elkezdett megváltozni oly módon, hogy mások is észrevették és megjegyezték. Mert megértettem valamit, amit egyik gyülekezetben sem mondtak el nekem.

Ahogy elkezdtem átformálódni, megérteni, hogy ki vagyok, ahogy elkezdtem elfogadni, hogy szeretett vagyok, az imáim is megváltoztak. Máshogy imádkoztam, más szavakat használtam és egyre több csodát láttam. Mégis hogyan? Megértettem, elfogadtam és elkezdtem használni azokat a kulcsokat, azt a hatalmat, amit Isten adott!

Itt van az ideje, hogy te is elindulj ezen az úton! Tudom, hogy ezt a változást te is át fogod élni. Egy döntésre vagy tőle! Az életed bármelyik területe van romokban, vagy akár több is, vagy az összes, mint az enyém. Isten a te életedet is át akarja formálni! Ő azt akarja, hogy áldott legyél, hogy áldás lehess mások számára! Kérdés az, hogyan döntesz?

Holt találkozhattál velem?

bpalogo

Mit tartalmaz a Reménykulcs tréning?

Bibliai alapelvek gyakorlatias magyarázatát: Nagyon sok kulcs működését nem értjük, vagy nem is tudjuk, hogy létezik. Most megismerheted ezeket az alapelveket, amelyekhez egy egyszerű magyarázatot is adok.

Bizonyságokat: Rövid történeteket olvashatsz, amelyek bemutatják, hogyan tanultam meg az adott kulcs alkalmazását, mit adott, mivel lett más, több az életem.

Gyakorlatias házi feladatokat: Mert nem az számít, hogy mit tudsz, hanem az, hogy mit élsz meg, mit alkalmazol!

Kérdezz-felelek: A tréning alatt lehetőséged van kérdezni emailben, telefonon és a Facebook csoportban.

Mit kapsz a Reménykulcs tréningtől?

Közelebb kerülsz Istenhez, erősödni fog a hited.

Szabadabb leszel.

Mélyebb megértést fogsz kapni.

Megtapasztalod Isten áldásait.

Nagyobb hittel és erővel fogsz tudni imádkozni.

 

Milyen garanciákat nyújtok a számodra?

30 napos pénzvisszafizetési garancia: A program árát 100%-ban visszakapod, ha nem vagy elégedett a tudásanyaggal.

Emberség garancia: Bármilyen felmerülő kérdésre nagy odafigyeléssel, őszinteséggel és maximális empátiával válaszolok. Nincs cikis, kellemetlen vagy buta kérdés. Ítélkezés nélkül bármit elmondhatsz.

Személyre szabás garancia: Minden egyedi kérdésre keresünk megoldást. A program célja, hogy személyre szabjuk, hogy a saját problémáidra találd meg a válaszokat, mindezt bibliai alapokon.

Őszinteség garancia: Őszintén, mellébeszélés nélkül. Nem képmutató emberekre van szükség, hanem őszinte, tiszta szívű emberekre. A legnagyobb őszinteséggel segítek. Ha esetlegesen olyan kérdés merül fel, amire nem tudom a választ, azt őszintén megmondom.

Nem tűnök el garancia: 2 napon belül válaszolok az emailre, telefonon is elérhető vagyok.

Még mindig nem tűnök el garancia: A program után is, az esetleges kérdésekre rendelkezésre állok emailben vagy telefonon.

Maradtak még benned kérdések?

Hogyan fogom megkapni a tréning anyagokat?: A teljes tréninget a remenykucko.hu oldalon a Tréning Centerben fogod tudni elérni. Amint kifizetted a tréning árát küldök egy emailt, amely tartalmazza  felhasználó nevet és jelszót, amellyel be tudsz lépni a rendszerbe. 

Hogyan tudom teljesíteni a házi feladatokat?: A házi feladatok egy részét saját magadnak, otthon fogod megcsinálni, míg más részét emailben elküldöd nekem, amire válaszolni fogok.

Mikor fogom megkapni a gyakorlatias tippeket?: Amint beérkezett a program ára, 24 órán belül aktivállak a rendszerben.

Milyen fizetési lehetőségek vannak?: Fizetni bankkártyával, Paypallal, előre utalással és sárga csekkel lehetséges. Sárga csekkes fizetés csak Magyarország területen lehetséges és az átfutási idő kb. 2 hét.

Van-e rejtett költség?: Semmilyen rejtett költség nincs. Nem kell plusz ÁFA-t fizetni, nincs postaköltség.