Te is csináld ezt 2021-ben és áldott leszel!

 

Mi lenne, ha Isten adna neked egy útmutatót a 2021-es évre? Ha kaphatnál egy olyan üzenetet, egy forgatókönyvet, hogy mire figyelj oda, mit tegyél, hogy áldott legyél? Csodálatos lenne úgy kezdeni az évet, hogy Isten szól hozzád és megmutatna dolgokat, igaz? Idén volt szerencsém megtapasztalni ezt.

Egy olyan gyönyörű üzenetet adott, egy instrukciót erre az évre, amiről neked is tudnod kell. Szeretném ezt az üzenetet most megosztani veled. Sajnos legnagyobb igyekezetem ellenére sem tudom olyan csodálatosan átadni az üzenetet, ahogy kaptam, de megpróbálom. Isten pontosan megmutatta nekem, hogy mire kell odafigyelni ahhoz, hogy áldott legyél a 2021-es évben!

A következő üzenetet kaptam Istentől a 2021-es évre!

Először János 1:1-5-ig részét olvastam el. Isten szólt hozzám, hogy picit mélyebben elmélkedjek ezen a részen, mert itt van valami mögötte. Éreztem, hogy bele kell ásnom magamat.

 

János 1:1-5

„Kezdetben volt az Ige, és az Ige Istennél volt, és Isten volt az Ige.

Ő kezdetben az Istennél volt.

Minden általa lett, és nélküle semmi sem lett, ami létrejött.

Benne élet volt, és az élet volt az emberek világossága.

A világosság a sötétségben fénylik, de a sötétség nem fogadta be.”

 

Az első része a Passion Translation fordításban az Ige szónál Élő Kijelentést/szó szerepel. Először volt az Élő Kijelentés, ami maga Isten volt. Minden általa lett, semmi sem lett nélküle.

Ahogy elkezdtem elmélkedni, Isten még a következő Igéket említette meg, hogy nézzem meg és gondolkozzam rajta:

 

Mózes I. könyve: 1:3

„Akkor ezt mondta Isten: Legyen világosság! És lett világosság.”

 

Mózes I. könyv 1:1-2

„Kezdetben teremtette Isten a mennyet és a földet.

 

A föld még kietlen és puszta volt, a mélység fölött sötétség volt, de Isten Lelke lebegett a vizek fölött.”

 

Mózes I. könyve 1:4

„Látta Isten, hogy a világosság jó, elválasztotta tehát Isten a világosságot a sötétségtől.”

 

Először a Living Expression volt. Megnéztem, hogy ez a kifejezés mit jelent: Expression = kijelentés, szó, living = élő.

Isten megteremtette a Földet, ami kietlen és puszta volt. Először nem teremtett gyönyörű virágokat, fákat, gyümölcsöket és állatok sem voltak. A Föld először kietlen és puszta volt. Majd annyit mondott, hogy legyen világosság és lett. Isten a szavával teremtette meg a világosságot. Egy kietlen és puszta világban világosságot teremtett egyetlen aprócska mondattal. Ezt az aprócska mondatot kimondta. Szavaival teremtette meg.

A kietlen is puszta reprezentálja az életünket. Az életünk jelenleg kietlen és puszta. Sok-sok probléma vesz körül, kilátástalan helyzetek, elmagányosodás, pénzhiány, betegség, bármi, ami nehézséggel szembesülsz. Az életed részben vagy egészben kietlen és puszta. Mindenki életében van valami probléma, amire várod az imaválaszt. Lehet, hogy még imádkozni sem mertél érte, mert úgy érzed, hogy túl kicsi vagy ahhoz, hogy a te problémáiddal foglalkozzon Isten, vagy azt hiszed, hogy nem vagy rá méltó. Az is lehet, hogy azt gondolod, hogy hiába könyörögsz, Isten nem tesz semmit, nem változott meg a körülmény. De itt az ideje, hogy ezen változtass! Isten a saját képmására teremtett téged, hatalmat adott neked. Hatalmad adott arra, hogy te is teremts a szavaiddal! Mert először mindig a kijelentés van. Bármit mondasz ki, az valósul meg. Megfordítva, ahhoz, hogy megvalósuljon, ki kell mondanod!

Isten a kietlen és puszta világhoz először fényt teremtett. Majd elkülönítette a fényt a sötétségtől.

Megnéztem, hogy mi a fény és mi a sötétség.

Fény: A fény maga Isten, az igazság, az Ige.

Sötétség: Minden, ami anti-krisztusi, ami Krisztus ellen van.

Mi az, ami anti-krisztusi? Ami nem Isten szerinti. Mi az, ami nem Isten szerinti? Vagy mi az, ami Isten szerinti? Minden, ami nem Krisztus központú, az anti-krisztusi. Minden, amikor Jézus van a középpontban, az krisztusi. Már az édenben is ott volt középen az Élet Fája. Az Élet Fája maga Jézus. Jézus mindig is a középpontban volt. Ha Jézus nincs a középpontban, akkor az már nincs a fényben.

Isten azt üzeni most neked, hogy tedd Jézust a középpontba! Mert az élet Jézusban van! Válaszd el a sötétséget a világosságtól és élj a világosságban! A te döntésed, hogy a sötétségben maradsz-e vagy a világosságban. Válaszd szét a kettőt és válaszd a világosságot! Az életed kietlen és puszta, a helyzet a világban kietlen és puszta. Nincs szabadság, korlátozások vannak, betegség, anyagi nehézségek, munkanélküliség, elmagányosodás, stb. Kinek mit hozott a vírussal a tavalyi év. Isten nem azt mondta nekem a 2021-es évre, hogy nem lesznek nehézségek, hanem azt mondta, hogy válaszd szét a nehézségeket, válaszd el a fénytől! Mondd ki szavaiddal Isten ígéreteit, mondd ki az Igéket az életedre, áld meg az életedet! De neked kell elválasztanod a problémákat és a problémák helyett Jézusra összpontosítani! A szavaiddal pedig a kietlen és pusztából teremts világosságot! Mert minden csak Isten által lett, semmi sem lett nélküle!   

Isten azt üzeni most neked, hogy így állj hozzá a 2021-es évnek, így leszel áldott az évben! Ha továbbra is a sötétségben maradsz, ha a körülményekre figyelsz, akkor nem lesz változás. Mert a változás a szívedben kezdődik! Hogy milyen lesz az éved? Attól függ, hogy mi van a szívedben! Ha a sötétséget engeded meg a szívedben, a panaszkodást, kesergést, siránkozást, a problémákra nézel, akkor, az vár rád! Neked kell döntened, elválasztanod a sötétséget a fénytől és a fényt választanod! Ha pedig Jézust teszed középre és a fényt választod, akkor áldott leszel! Így csináld végig ezt az évet!

Szeretnél bátorító üzeneteket kapni? Kattints ide!

Tetszik az oldal? Ajánld barátaidnak!