Vége van egy nagyon nehéz évnek. Sok nehézséggel kellett az idén szembenéznünk. Teljes elmagányosodás, anyagi nehézségek, munkanélküliség, kilátástalanság, bezártság, szabadság hiánya, betegségek. Látszatra borzalmas egy évet zárunk és én személy szerint nagyon várom, hogy vége legyen ennek az évnek. Kértem Istent, hogy adjon egy karácsonyi és új évi üzenetet! Ahogy elkezdtem a karácsonyi képeket keresni, megláttam ezt a képet és a következő üzenetet kaptam Neked!:

 

 

Had éljek most én is az utolsó idők példájával, gyakorlatilag most a csapból is ez folyik. De én nem azt mondom, amit a többiek a neten. Nem azt mondom, hogy térj meg, mert különben jaj neked, hanem azt mondom, hogy az utolsó időket azok fogják túlélni, akik megismerték Őt. De mit jelent megismerni Őt? Pár napja írtam egy üzenetet, amelyben egy idézet volt. „Szeretnél engem azért, aki vagyok? Választanál engem azért, aki vagyok?”

Isten szeretne köszönetet mondani neked, amiért Őt választod. Köszöni, hogy figyelsz rá. Azt szeretné, ha megnyugodnál az Ő hajlékában és csak elfogadnád az Ő szeretetét. Nem kér tőled mást, csak azt, hogy fogadd el! Fogadd el, mert Ő adni akar neked!

 

 

Bontsd ki vele közösen azt a sok-sok ajándékot, amit elkészített a számodra! Már ott van minden, csak ki kell bontanod.

Azt szeretné, ha nagy kérő lennél! Legyenek nagy kéréseid! Bátran kérj nagyot, lehetetlen dolgokat! Ő boldogan megadja neked.

Azt szeretné, ha megnyugodnál, megbíznál benne, mert vele biztonságban vagy. Nem könnyű megnyugodni és bízni, amikor a vihar közepén vagy, de Isten mégis arra kér, hogy ülj le és nyugodj meg! Ne félj, mert veled van, biztonságban vagy! Engedd, hogy átöleljen szeretetével és melegséggel. Engedd, hogy a szívedet átjárja a békessége és szeretete. Közben pedig bonts ki bátran az ajándékokat! Mert Ő adni akar neked. Rengeteg ajándékot készített és csomagolt be a számodra. Bonts most ki őket! Itt az ideje, hogy átvedd az ajándékaidat! Itt az ideje, hogy nagy dolgokat kérj, higgy és ragyogj! Mert a szeretett gyermeke vagy. Mindene a tiéd!

Ezzel a gondolattal lépj be az új évbe! Mert ilyen a Te Istened. Választanád Őt azért, aki? Szeretnéd Őt azért, aki? Ha a válaszod igen, Ő boldogan magához ölel és megáld mindennel.

Boldogabb, sikeresebb, szeretettel teljesebb és egészségesebb új évet és kellemes karácsonyt kívánok Neked!

Szeretettel:

Ronyka

Tetszik az oldal? Oszd meg te is!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin